## IMX2020 / schedule

TUESDAY, SEPTEMBER 29				
10:00 ам	Welcome to IMX Virtual			
10:15 AM	Education Sessions	Supporting Our Waterways and The Challenges Ahead		
		2020 Innovations in Vessel Design & Construction		
11:00 ам - 4:00 рм	Virtual Tradeshow			
11:00 ам	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
11:30 ам		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
1:00 54	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
1:00 РМ		30 min. Exhibitor Webinar		
1:30 рм		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
2:00 рм	Education Sessions	Container on Barge		
		Under the Surface: Diving, Underwater Welding and Inspection of Waterfront Facilities		
3:00 рм	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
3:30 рм		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
4:00 рм	Social - Maritime Throwdown Regional Qualifier			

9:00 AM	GENERAL SESSION: STATE OF THE INDUSTRY WITH 2020 BARGE AND TOWBOAT FLEET PROFILE		
10:00 AM - 4:00 PM	Virtual Tradeshow		
10:00 AM	Education Sessions	Hybrid Engines and Diesel Electric Technology	
		Marine Equipment Financing	
11:00 AM	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	
11:30 AM		30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	
1:00 PM	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	
1:30 PM		30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	
2:00 PM	Education Sessions	Diesels: Tier 4, Supply Chain and What's Next	
		Skiff Operations on Major Waterways	
3:00 PM	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	
3:30 PM		30 min. Exhibitor Webinar	
		30 min. Exhibitor Webinar	

## IMX2020 / schedule

THURSDAY, OCTOBER 1				
9:00 ам	GENERAL SESSION: SUBCHAPTER M - LESSON'S LEARNED			
10:00 ам - 4:00 рм	Virtual Tradeshow			
10:00 ам	Education Sessions	Subchapter M Part 2: Cost Considerations and General Q&A with Shipyard Perspective		
		Vessel and Facility Security: Cyber Security with TWIC Evaluation		
11:00 ам	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
11:30 ам		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
1:00 рм	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
1:30 рм		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
2:00 рм	Education Sessions	Today's Mariner: Finding New Talent and Continued Education		
		Legal Session		
3:00 РМ	Exhibitor Webinars	30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
3:30 рм		30 min. Exhibitor Webinar		
		30 min. Exhibitor Webinar		
4:00 - 5:00 рм	CLOSING GENERAL SESSION			